Hej, jeg hedder Sune Haldrup og jeg er en passioneret fotograf med base i Støvring, en lille by i det nordjyske. Jeg er oprindeligt fra Hjallerup, men har bosat mig i Støvring sammen med min kone Anne og vores to dejlige børn, Naya og Leah.

Fotografering har altid været en stor interesse for mig, og jeg har altid elsket at fange øjeblikke og følelser på billeder. Jeg har derfor valgt at gøre min passion til min karriere og har startet min egen fotografvirksomhed, hvor jeg primært fokuserer på bryllupsfotografering. Mit sekundære fokus ligger på erhverv- og konfirmationsfotografering.

Udover at drive min egen fotografvirksomhed, arbejder jeg til hverdag hos Fusion Sportswear i Svenstrup, hvor jeg står for foto- og videoproduktion til hjemmesiden, reklamer og SoMe. Det er et spændende job, hvor jeg får lov til at udfolde min kreativitet og skabe professionelle billeder til en bred vifte af formål.

Jeg har valgt at begrænse mit arbejdsområde til nord- og midtjylland, da jeg ikke ønsker at spilde for meget tid og ressourcer på transport. Dette giver mig mulighed for at fokusere på at levere den bedste service og de bedste billeder til mine kunder.

Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe med at skabe nogle fantastiske billeder for dig.

THE GEAR!

THE GEAR!

Mit setup består af 2 Sony Alpha huse - A9ii + A7iii(backup)
Begge huset har dobbelt hukommelseskort(sikkerhedskopi)
Dertil har jeg et udvalg af Sony og Sigma Art prime’s (20, 24, 50 og 105mm) samt en 16-35mm vidvinkel zoom.
Mine lysstærke prime’s er alfa og omega for min måde jeg arbejder på -hvor jeg hele tiden søger momentet.

Kontakt
Kontakt

Follow me on Instagram